Înainte să întrebați

Înainte să cereți ajutor, vă rugăm să căutați în Manualul AnkiDroid, lista de Întrebări Frecvente, și de asemenea în Manualul Anki pentru ajutor legat de sistemul Anki, opțiunile acestuia și alte probleme care nu se limitează la Android.

Ajutor

Dacă nu ați găsit ce căutați în documentația de mai sus, vă rugăm să vizitați legătură potrivită de mai jos:

Probleme nespecifice Android

AnkiDroid (aplicația Anki pentru Android) este creată și gestionată independent de alte aplicații Anki. Pentru aplicațiile PC / Web / iOS, și alte probleme generale Anki care nu se limitează la Android, vă rugăm să vizitați site-ul de ajutor Anki.

Întrebări legate de AnkiDroid

Pentru ajutor și întrebări care privesc AnkiDroid, vă rugăm să vizitați forumul utilizatorilor, sau puteți trimite întrebările dumneavoastră la adresa publică de email a forumului dacă nu doriți să vă înregistrați.

Raportarea erorilor și cereri de îmbunătățire a aplicației

Pentru raportarea erorilor si cereri de îmbunătățire a aplicației, vă rugăm să căutați în lista de probleme din monitorul de probleme AnkiDroid și dacă nu există deja o discuție pentru problema semnalată, creați o nouă discuție furnizând cât mai multe informații posibil. Pentru raportarea erorilor, vă rugăm să includeți și "informațiile de diagnosticare" care pot fi obținute urmând pașii de mai jos:

  1. Deschideți sertarul de navigație din aplicație apăsând pe butonul aflat în colțul din stânga sus al ecranului

  2. Apăsați "setări"

  3. Apăsați "avansat"

  4. Apăsați "despre AnkiDroid" aflat în partea de jos a ecranului

  5. Apăsați butonul "copie informații de diagnosticare" din partea de jos (asta copie "informații de diagnosticare" în memorie)

  6. Dacă faceți raportarea erorii de pe dispozitivul mobil, atunci alipiți conținului anterior din memorie direct la discuție. Alternativ, puteți alipi conținutul anterior din memorie într-un email pe care să vi-l transmiteți și apoi să adăugați conținutul acelui email la discuție de pe calculatorul dumneavoastră.

Notă: dacă nu puteți deschide aplicația și nu aveți acces la "setări" vă rugăm să urmați aceste instrucțiuni.

Aceste "informații de diagnosticare" sunt importante pentru că ne permit să facem legătura dintre raportarea dumneavoastră și unealta noastră internă care ne oferă date despre erorile din aplicație.

Contribuie la AnkiDroid

AnkiDroid este o aplicație cu sursă deschisă si oricine este binevenit să contribuie (includem și pe cei care nu sunt dezvoltatori software)! Pentru ajutor legat de modul cum puteți contribui la AnkiDroid vă rugăm să citiți pagina pentru contribuții și să puneți alte intrebări pe forumul principal.